Na 3 dagen vliegtuigvoedsel, eindelijk in Sydney!
Hej lieve mensen,
Even een kort berichtje... Dinsdag is het grote avontuur begonnen. We zouden eigenlijk om 10uur vliegen vanaf Amsterdam naar Londen, maar het was zooo mistig dat onze vlucht 3 uur later vertrok.... Daardoor hebben wij in Londende aansluiting naar Singapore gemist, dat was wel even goed balen. Vluchten moesten omgezet worden,helaas was er geen ruimte meer naar Singapore. Toen kwamen de hulpmensen op het idee om ons via Hong Kong naar Singapore te krijgen. Deze vlucht ging om 7 uur savonds, dus dat was wachten,wachten en nog eens wachten,... De daaropvolgende dag kwamen wij om 7uur savonds eindelijk aan in Singapore, hup door de douane, uuuuh niet dus... Een jongen van onze groep had een survial mens in zijn backpack, dus werden der uit gehaald door de politie....pff. Half 10 eindelijk taxi naar hotel, paar biertjes gepakt en paaruurtjes wezen slapen. Sochtends heel vroeg weer naar vliegveld en toen laatste vlucht naar Sydney.We waren om 9uur savonds in het hostel, midden in het centrum echt top:) en onder ons hostel zit een leuke kroeg, lijkt een stiekem op de skihut haha. Dus die hebben we afgelopen nacht even uitgetest, het bier smaakt prima;) Vandaag info dag gehad:bankrekening openen,sim kaart activeren en nog heeeel veeel dingen. Me nr in australie is trouwens 0061405456574. Voor de rest staat vandaag nog een kroegentocht op het programma!En vanaf morgen kan ik echt een beetjede stad gaan verkennen en excursies gaan doen.So far so good!
Binnenkort langer verslag en dan met foto's(kabeltje vergeten ben ik een ster in)
Toedels!
Een hostel boven de kroeg.. Dat is nog eens kruipend naar huis gaan! Wat een reis hebben jullie achter de rug zeg, gelukkig heb je nu nog alle tijd om ervan te genieten! Veel plezier en ik blijf je verhalen volgen.. X
He mupped! Had die gewoon een mens in zijn bagage:O hihi grapje maare meid ik vogl je op de voet en ik wilde je smsen maar hij deed het niet, gister...klopt dat? Maar ik spreek je xxx enne zing maar extra hard voor mij
: He was just a clown! xx
Nou dat was me het reisje wel......
En ja, een kroeg zo dichtbij je bedje......
Als dat maar goed gaat, haha
Groeten van ons en geniet er maar lekker van.
Hoi Denise reizen is dus wel avontuurlijk..... nou eerst maar ff bijkomen zou ik zeggen. Wij zijn ook weer terug op onze plek, waren om haf negen in Muscat. We kijken met belangstelling uit naar de eerste foto's,
Groetjes van Papa&Mama
@merel: haha klein foutje.... maar toch was het een groot MES ;)
Lekker vluchtje, pilsjes zullen wel gesmaakt hebben!Je bent in ieder geval aangekomen en nu dus echt genieten. We kijken uit naar je berichten.
Gr Maria en Ingrid
Hé Ali, Hier je mattiej. Was vrijdagavond ff vergeten nog te melden dat mijn proost ook gelukt was hahaha. Maarreh hij is leuker als we m samen doen. Stond nu soort van voor paal in de kroeg en heb geprobeerd mn baas de proost te leren maar die volgde m niet... De flugel al gevonden? Of ist toch net nie de apres ski haha
Binnenkort belluh, heb koptelefoon gehaald hoor !
Genietse kusj
Na een lange reis ben je dr eindelijk! geniet er lekker van Meis.. zorg dat je nog wel een beetje nuchter bent om alles te gaan ontdekken... zo zonde als je straks ook alles van de foto's moet herinneren.
Geniet er van!! XX
@Kers Haha geweldig je baas zal wel gedacht hebben.... Binnenkort even bellen, sms wel ff keer hoe of wat..
@Sabien Ja komt goed hoor;) We zullen het met mate houden ;)